Een Coach?

Ons administratiekantoor heeft een eigen coach binnen het bedrijf. Wendy Vrijburg – Boogerd van Wen’s Coaching.

In de praktijk komt het veelvuldig voor dat schoenmakers zich graag bij hun leest willen houden. Daar is in beginsel niks mis mee. Echter, wanneer daardoor de administratie van een ondernemer in het gedrang komt dreigen er problemen te ontstaan. Onze coach staat voor u klaar om u een handje te helpen. Zij ondersteunen u in het reorganiseren van uw werkplek, uw kantoor, uw administratie. Kortom, daar waar nodig.

De persoonlijke en informele benadering van de coach zorgt er voor dat u weer orde op zaken kan stellen. Bovenal krijgt u dusdanige ondersteuning zodat u het in de toekomst zelf goed in de hand kunt houden. De samenwerking tussen Vrijburg Administraties en de coach is een waardevolle! Het inhuren de van de coach is een eenmalige investering die absoluut rendabel blijkt als u daarna zelf verder kunt.

Ook voor startende ondernemers is de benadering van een coach een goed startpunt. De wirwar aan regels, eisen, verplichtingen, administratieve taken enz. is voor de coach gesneden koek. Zij kan u op weg helpen zodat u een goede basis van uw bedrijf neerzet. Het opzetten van de administratie, netwerken, organiseren, reclame, noem het maar op; u kunt het met de coach bespreken.

De coach werkt niet alleen voor ondernemers maar staan ook voor particulieren klaar. Wanneer u niet meer wegwijs wordt uit uw eigen papierwinkel, of wanneer u in welke privé situatie dan ook vastloopt, kan het een stap in de goede richting zijn om eens met een coach te gaan praten.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden!