Door enorme drukte is het voor ons onmogelijk nieuwe particuliere klanten aan te nemen. Lopende zaken kunnen uiteraard de normale doorgang vinden.

Als particulier is het een hele klus om alle gegevens te verzamelen en op de juiste manier in het programma van de belastingdienst te krijgen. En dan is de vraag of het allemaal wel goed is gegaan. Niet allerminst belangrijk is de vraag of je alle aftrekposten wel hebt benut! Dus ga je op zoek naar een neef, nicht, oom of tante, wie weet de buurman, die de aangifte voor je kan invullen.

Het verzamelen van alle gegevens kunnen wij niet voor je doen maar wij bieden wel de oplossing voor het doen van de aangifte inkomstenbelasting. Je raapt met hulp van ons stappenplan / de checklist alle documenten bij elkaar en wij doen de rest.

Indien gewenst, ontvang je van ons een concept aangigte die je kan controleren. Een andere mogelijkheid is om de aangifte persoonlijk te bespreken. Pas na je akkoord zullen wij de aangifte naar de belastingdienst verzenden.

Wat kunnen wij voor particulieren betekenen?
– aangifte inkomstenbelasting
– indienen / aanpassen van de voorlopige teruggaaf
– aanvraag