Vrijburg Administraties biedt gastouders vanaf 1 januari 2020 de mogelijkheid hun administratie door ons te laten verzorgen.

Voorwaarde om dit te starten was om er geen groot verdienmodel op los te laten. Slechts het bieden van gedegen assistentie en goede hulp bij het voeren van een adequate administratie is de insteek. Ontzorgen en ontstressen. Daar hoort natuurlijk de aangifte inkomstenbelasting bij. Een controle op de administratie in zijn geheel, het met elkaar doorlopen van de vragen, enz. Er blijft een persoonlijk contact.

Wij zijn op alle werkdagen goed bereikbaar en hebben al sinds 2007 ervaring in de gastouderbranche opgedaan. Daardoor kennen wij de praktische invulling van de werkzaamheden van de gastouder heel goed. De administratie is daar een heel belangrijk onderdeel van. Daarin staan wij je graag bij.

Voor de gastouders werken wij low-budget en zeer laagdrempelig. We hebben een modus geschreven om hier een prachtige invulling aan te geven. Hiermee is het voor gastouders heel eenvoudig hun administratie te voeren en dat is voor velen een zorg minder.

Wij kunnen met trots laten weten dat we op elk vlak voor alle gastouders klaarstaan!